Societas Heraldica Scandinavia og Norsk Heraldisk Forening

Inviterer til den

10. NORDISKE HERALDISKE KONFERANSE

Konferansen arrangeres i Oslo mai til 2. juni med Societas Heraldica Scandinavicas generalforsamling torsdag kveld med påfølgende sammenkomst. Se programmet for nærmere informasjon. På konferansens dag (søndag) vil det bli en ekskursjon med vekt på militær heraldikk.

Tema for konferansen er Militær heraldikk og vil omfatte utvikling og bruk av militære heraldikk i de nordiske land. SHS har i år sitt 60-årsjubileum og NHF fyller 50 år i år. I tillegg er dette den tiende gang denne konferansen arrangeres. Dette vil bli markert ved en jubileumsbankett 31. mai.

Konferansen vil bli avholdt på Akershus festning i Fanehallens ærverdige lokaler (bygn. 65).
Banketten vil finne sted på Artilleriloftet (konferansebygningen).

Praktiske opplysninger

Det er ikke mulig å få parkert på festningen. Benytter du bil må du finne parkeringsmuligheter utenfor festningen. Offentlig kommunikasjon passerer 3 til 5 kvartaler fra festningens hovedport som ligger enden av Kirkegaten, og vi anbefaler å gå til fots det siste stykket.

Klikk her får å se kart over Akershus festning med konferanselokalenes plassering. På nettstedet «Visit Oslo» finner du et bredt utvalg av nærliggende attraksjoner.

Konferansen har ikke inngått noen rabattavtale med noen av hotellene i nærheten da vår erfaring med dette er at prisen sjelden er gunstigere enn det man kan finne på diverse bookingsider.

Påmelding

Konferansen har forelesninger og en jubileumsbankett. Du kan velge å delta på alt eller bare velge det som interesserer deg.

Vennligst fyll ut dine valg nedenfor. Påmeldingen er ikke gyldig før betaling er fullført.

På denne siden kan du registrere deg og betale.

Personalia:

Fornavn*:
Etternavn*:
E-Post*:
Mobiltelefon*:

Velg hva du ønsker å delta på:

Totalt: Kr 0,-
Allergier